Followers

Tuesday, 19 April 2011

apa yg harus aku buat !!

Assalamualaikum dan salam Blogger pada semua,

Hilmi kat sini just nak tnya korang je la..

apa lagi yang hari Hilmi lakukan dekat Blog Hilmi nie..

Hilmi rasa macam xmenarik la..

Hilmi harap sangat2 korang bg je cadangan...

lau Hilmi rasa yang tu ok Hilmi akn terus wat la..

Lagi pon Hilmi nie masih baru lagi dalam bidang Blog nie..

so mmg kena blajo banyak dari korang2 yg dah berpengalaman nie...

harap sangat2 la agar korg dapat beri pendapat..

mmg la blog nie blog Hilmi...

Tapi Hilmi perlukan pendapat korang untuk menarik minat korang jugak..

yela mana lah tahu korang akn selalu melawat blog Hilmi nie..

hehe..

harap sangat la agar korang bagi sedikit idea untuk Hilmi




  

2 comments:

LoveLy day :) said...

ok dah haa. just mcm berat skett,, tp ok la tak berat sgt blog nie.

Faiz Hilmi said...

thanks sis ats nasihat yg diberikan...
lau asa ada ape2 g gtau la k (: