Followers

Tuesday, 26 April 2011

Mutiara Hunter

Assalamualaikum dan salam blogger,

meh sini hilmi nk cerita sal Mutiara Hunter..
korang semua tahu x apa itu Mutiara Hunter??
hehe...
korang semua mesti tak tahu kan..

Mutiara Hunter ni ada lah salah 1 team Rugby yg sedang menaik dekat 
negeri Pulau Pinang ni..
Hilmi ni salah seorang jugak la daripada pemainnya..
Mutiara Hunter ni sebenarnya Ex-student SMK PENANTI..
bekas bekas pemain rugby sekolah tu la..
kira macam kami nie OLD BOYZ la(gelaran untok ex student Rugby)..

Team ni ditubuhkan pada awal tahun 2011 nie..
Idea untuk menubuhkan team ni dah lama..
cuma tahun ni ja baru kumpul dan setuju buat team..
kita orang kumpul dari batch pertama sampai lah team Hilmi skunk..
kira latest punya old boyz la..

mula-mula kami guna Ex-Rippers
(Rippers nie gelaran untuk SMK PENANTI)
tapi setelah 4 bulan ditubuhkan..
banyak pulak permintaan dari permain luar untuk join Club nie..
so kita orang open la untuk orang ramai...

(Jersi Mutiara Hunter)

kita orang belum ada lambang coz baru ja guna nama nie..
pas nie lau dah ada lambang Hilmi akan Upload kan..
hehe



No comments: