Followers

Saturday, 2 July 2011

kemalagan depan mata aku !!

gilo a harini aku memang mengalami satu mimpi ngeri..
depan mata aku sendiri..
naseb lah aku tak potong kereta tu lau tak..
memang aku lah yang terbaring atas kereta tu

giilo betoi..
tengah seronok seronok melayan naek moto..
tetiba ja ada sorang mamat nie datang potong sebelah aku,..
aku pon rasa agak tercabar a..
aku follow a belakang dia..
moto aku xlaju so aku cucuk angin jalah..
tetiba ja time kat selekoh tu aku nmpak la ruang nk potong..
tapi aku pikir gak a..
wat kereta mai tak sempat break mampoi aku!
tetiba ja mamat tu wat pala gila dia p potong gak..
hurmm..
apa lagi memang tepat a jangkaan aku ada kereta nk mai..
dia cuba elak..
last last BoOoM!!

depan mata aku kot!!
aku pon brek gila gila punya..
sempat kiss skit ja bonet kereta depan aku tu..
naseb baek la aku..
lau tak aku malam nie aku tdor hospital a jawabnya..
huhuhu..
xmo lah aku jadi macam tu..

so aku asa pas nie aku nak jadi pemandu yang berhemah a..

huhuhuh,,,
tobat goyang oOo..
bilo dah tegok sendiri depan mata..
xberani oiii!!

create by:


1 comment:

★ Gadis Merah jamBu★ said...

hati hati memandu

tadi ade accident gak depan mata ='(