Followers

Saturday, 28 January 2012

Selesai Masalah

Assalamualaikum
kepada semua kawan-kawan..
setelah sekian lama diperli akhirnya Iz amek keputusan untuk DEACTIVE Fb Iz
bukannya takot ke apa...
setiap manusia ada jugak tahap tekanan dia kan :)
huihuihui..

Tapi tak palah Iz harap lepas ni tak da la suara-suara sumbang lagi nak mengata dekat Iz..
harap semua ini takkan berlaku lagi
lagi pon dengan tidak ada nya Fb maka Iz tak da la terlalu lalai sangatkan...
InsyaALLAH :)

Yela Iz ni kan kaki online..
hehehe...
asal online ja asyik nampak muka Iz ja...
jangan plak lepas nie Iz dah deactive fb dok kaco pasal blog pulak..
huhuhuhu...
sebab Iz cuma ada Blog and Twitter ja..
sat lagi dah hbes fb tarik plak benda len hmm tak tau nak kata pala...
hmmm..

lepas nie ada pape nak gtau just contact skype and blog jala..
twitter pon Iz jarang sangat nak online..
kuikui..
Iz wat semua ni sebab tak nak la diperli,dikata and diHINA kerap-II
hohoho..
apa-apa pon semuanya dah dilakukan harap berilah peluang untuk Iz berubah,,
bagi Iz memang berat lah tapi nak wat cam na dah ada orang Tak suka tengok Iz online..
huhuhuhu



No comments: