Followers

Tuesday, 21 February 2012

Puas Tak Terkata!!

Assalamualaikum..
Salam Blogger and Salam 1 Malaysia!

Hari ini Iz memang puas tak terkata la..
huihuihui...
saket dia pon dok terasa lagi nie..
hahahaha!!
hari ni ada lagi game rugby kat Teknik Seberang Prai..
hari Ahad yang lalu tournement pembangunan..
Hari ini saja3 gatai wat friendly nan team kedah!
hahaha..
Memang POKAI a..
(bak kata orang penang)
hahahaha....
letehnya masyaALLAH a.. 
usah ditanya bagai mana...
bayangkan dalam masa selang 2 hari ada game..
dah la Isnin xpergi sekolah dah..
nampaknya ecuses lagi la esok..
hahaha!!
memang letey tahap gaban dah nie,,
biasa la posisi second-row..
mak aii memang penat a kerja aku hanyalah tackle orang ja..
huhuhu,,,
mai p la besar mana pon bak kata cikgu aku

"Boleh p p!!jgn bagi peluang!"

Hahaha...
itu lah salah satu kata-kata semangat yang aku penag ketika men rugby!
hahaa..
Pape un Iz sudahkan dengan serangkap pantun pada entry kali nie..

7,8,9,10,
Hidup rugby!!!

(hahaa..xdak kena mengena pantun tu..
hahaha!)


(gambar terbaru xda lagi so yang lama jala..hmm)

No comments: