Followers

Sunday, 4 March 2012

Sedihnye!

Assalamualaikum..
Salam Blogger and Salam 1 Malaysia..

Pagi ni Iz sedih sgt-sgt sebab dia wat Iz sedih..
dia gnakan perkataan HANG dekat Iz..
selama nie dia paling kasar pon dia panggil nama ja..
tapi kali ini hmm..
tak palah nak wat macam na Iz terima saja lah..
Nak kata pa lagi..
ngat pagi-pagi ni bgun awai nak mesej a dia..
Rindu kat dia tapi respond yang diterima..
hmm..
xpalah nak wat lagu mna terima jalah..
sendiri silap huhuhu..
and peratus kami nak bersama memang nampak cerah a..
cerah nak berpisah buat selama-lamanya..
hmmm...
tak pa lah apa-apa pon Iz cuma berharap yang dia akan hidup bahagia 
dan Iz doakan semoga dia akan menemui orang yang lebih baek dari Iz..
dan Iz cuma nak tgok ja sama ada dia pakai atau tidak jam yang Iz bagi at dia tu..
kalau dia still pakai bermakna dia sayang Iz lagi..
kalau dia tak pakai hmm..paham dah la maksud dia tu :')
kena terima kenyataan sajalah,,
mungkin dia dah buang ataupon dia bagi dekat orang lain dah jam tu,,
hmmm :'(
tetapi walaubagaimanapun
 takkan mudah bagi Iz nak lupakan dia sebab dia adalah kenangan terindah dalam hidup Iz..

Sedih-sedih jugak..
tapi minggu ni adalah minggu Exam kat sekolah Iz..
adushh!
jadi macam nie agak frust a..
nak study pon rasa macam tak da mood...
kalau si dia ada mesti dia akan suruh Iz study..
Iz tak da semangat lau dia tak da T-T
hmm..
apa-apa pon kena study jugak la..
takkan la nk abaikan terus jakan :)
Actually sebenarnya Iz dah nyata kan niat Iz nak berhenti tingkatan 6..
and ayah Iz pon kata.

"ikut hang la along..ayah tengok hang pon dok gelong ja..kalau rasa xboleh p ang cunggit jala..p kerja  dapat gak duit"
Memikirkan masa depan yang makin kabur

No comments: