Followers

Wednesday, 25 April 2012

Berabok sudah

Assalamualaikum,
Salam blogger and Salam 1 Malaysia..
Malaysia boleehhh!!
hehehehe...

lama jugak iz tak update blog nie,,,
almaklumlah busy sekarang nie..
kem sana kem sini..
huhuhu...
penat tak payah dok kata a memang lenguh 1 badan nie..

Minggu lepas Iz baru ja alek dari kem dekat UIA..
kem 2 memang happening la coz semua kakak-kakak and abang-abang fasi baek belako..
hoohoho..
tambah-tambah IZ plak duduk 1 dorm dengan abang fasi kira merayau ja malam tu,
hehehehe,,,
sedangkan orang len tdoq kami keluar bersuka ria...
hahahahaha...

bulan nie agak busy coz padat degan aktiviti coz dr awal bulan penuh dengan kem sahaja...
selain itu game rugby pon bercerambah hari sabtu and ahad lepas baru je habes USM open,,,
dekat USM Transkrian dan team Rippers berjaya dapat menjadi johan Bowl..
leteh dia memang tak payah cakap la...

and perkara yang paling mengembirakan aku pada bulan ini adalah aku still dengan dia..
masok hari ini 25/4/2012 kami dah 11 bulan..
alhamdulillah sikit ja lagi nak sampai setahun...
bahagia gila walaupon macam-macam dugaan yang dihadapi..
huhuhu...


No comments: