Followers

Sunday, 4 November 2012

Kemalangan Lagi

Assalamulaikum
Salam Blogger and Salam 1 Malaysia..

Hari ni Iz nak story skit sal apa yang berlaku kemarin
Kemarin Iz exident kat Simpang Ampat tasik...
Iz exident nan Bus...
nasib la tak kena langgar depan..
Bus tu la masok simpang tak bagi singnal..
nasib la Iz nampak dia nak masok simpang...
tapi nak break pon mang kiss bus jugak la...

tapi kemarin Iz jadi Superman sat..
hahaha...
yela lepas moto n Iz terbang atas jalan...
lau tak tu mang Arwah la..
korang semua mai makan pulut kuning la at umah...
hahahaha

Nasib la Allah masih sayang kan Iz...
Iz bersyukur sangat sangat..
sebab dipanjangkan umoq lagi..


No comments: