Followers

Tuesday, 5 November 2013

Nak Final Dah

Assalamualaikum
fuh fuh fuh...
uih banyaknya sawang,,,
hahaha...

lama Iz tak update blog nie...
jarang masok ke blog sendiri dah..
first nk gitau Iz sekarang dah SINGLE n tak dak pa nan Nyna dah..
dia dah temu jodoh dia..
n Iz berharap depa dua bahagia.. :)
tiada dendam dendam pa..
Iz dah redha andai ni suratan takdir..

ok now lets start from begin..
sekarang seperti yang hampa tau Iz belajaq kat JMTI...
tik tok tik tok...
dah masok 4 bulan Iz jadi pelajar JMTI nie..
tik tok tik tok again dah nk FINAL la...
alamak rasa macam tak ready pa lagi..
yela harap ja ketua kelas,,,
pi kelas pon lambat
tp assigment always on time k..
jgn ingat saya nie pemalas sangat ok..

hahahaha,,,
nampak ja mcm ne tapi Iz nie rajin orangnya..
cuma pemalas nk bangun p kelas pagi ja..
tu yang menyiarap sikit hahaha,,
tu punca dok p kelas lambat tu hehehe...
sebelom tu Iz rasa bersyukur sangat sebab dapat classmate2 yang sempoi2 n sporting2...
depa la yang banyak membantu iz dalam banyak hal..
susah senang dah banyak kami harungi..
dah macam adik beradik..
tak kira la apa bangsa pon..

Iz rasa semua boleh masok pala...
mengantok plak dah nk cerita panjang2 nie..
sekarang nie cuma nk gitau yang FINAL kat JMTI akan mula awai bulan 12..

kat sini Iz akan lampirkan bebudak kelas Iz yang masok air tu,,,









2 comments:

Fatin Zaizol said...

wei gemoknyaaa

Faiz Hilmi said...

woi mengata org..
sedaq diri sama hahah