Followers

Tuesday, 10 May 2011

hari pertama form 6

Assalamualaikum dan salam blogger

adoyaii hari pertama sekolah dah lewat sampai sekolah dah...
hari hari seterusnya xtau a pulak cam na...
hahaha..

memang aku rasa akan jadi wanted kat sekolah tu,,,
hehe
kepada pengawas pengawas sekolah SMK PENANTi..
hope korang semua faham lah,,
aku nie orang jauh....
memang agak sukar untuk sampai awai kat sekolah..
hahaha...

                                                                                                                                                               

hari pertama at sekolah memang seronok a sebab aku jumpa balik kawan kawan lama aku...
geng semua satu kepala..
hahahaha...

tapi selain tu aku dapat gak la kenal beberapa orang kawan kawan baru dr..
SMK Mengkuang , SMK Guar Perahu , SMK Sama Gagah(Same Strong..haha!!) dan SMK Prmtg Pasir..
kami ni dibahagikan dalam kumpulan..
then dibagi buat aktiviti yang haha...
(aku xtau nak kata pa coz aktiviti best tapi macam PELAQ!!)
hahahaha..





No comments: