Followers

Tuesday, 29 May 2012

Hanya Secebis Kenangan

Assalamualaikum..
Salam Blogger and Salam 1 Malaysia..

Terlupa plak nak Update Haritu...
To My Love sory k..
Iz kalut kemarin online pon tak teringat coz terlalu exited n haritu pon mood tak berapa elok...

Tapi walau macam mana pon Iz tetap ingat kan Si Dia,,,
Selalu dalam ingatan..
rindu n cinta Iz dekat Si Dia tak pernah pudar..
walaupon hubungan kami sudah setahun pada 25/5 (JUMAAT) yang lepas...

Walaupon bermacam -macam halangan mendatang,,
Si Dia tetap dengan Iz tabah hadapinya,,,
I LOVE YOU SAYANG..
SO MUUUUCCHHH!!!

Banyak kenagan indah Iz nan dia sepanjang Setahun Iz kenal dengan dia,,
walaupon kita tak selalu boley keluar besama tapi setiap detik yang Iz habeskan dengan Si Dia always dalam Kotak Ingatan Iz

Tapi awak semuatu dah berlalu.
kini awak dah berubah..
sangat-sangat berubah :'(
semuanya bermula pada hari anniversarry kita..
ntah la awak kenapa awak berubah tika saat kita sedang menyambut hari bahgia kita...

awak tahu x yang Iz sayangkan kamu...
kenapa awak nak ungkit??
SUMPAH saia tak pernah contact nan dia dah...
awak tolong la jangan wat saia cam nie..

awak kalau awak dah ada orang lain bagitahu jala...
jangan la cari point cam nie untuk wat saia benci awak...
saia sayang awak tahu tak :'(

awak saia terasa sangat bila awak start guna "AKU HANG"
apasalah saia awak??
saia buat apa kat awak sampai awak guna cam tu??
sedih awak sedih bila awak start cam tu :'(
Hanya Tinggal Sebagai Kenangan Terindah Buat Ku
 hmm

No comments: