Followers

Sunday, 3 June 2012

Segmen : Pencarian Blogger Follower Bawah 500

Assalamualaikum
Salam Blogger and Salam 1 Malaysia

Hari ni Iz nak join (Segmen : Pencarian Blogger Follower Bawah 500)
Tengok cam best ja kan..HAHA

(Boleh click lau korang nak join jugak)

Try la join tak rugi apa3 pon...lau korang xtak join Iz asa cam rugi plak..HAHA

BILANGAN FOLLOWER:
116

Selamat Sertainyo,,HEHE
kalau nak join banyak lagi klik kat SINI 
 

23 comments:

MISS Z BERCELOTEH said...

makasi sudi join :)

miss z follower ke 117 :)

Fariz Reza [FR] said...

Assalamualaikum.....tuan hamba datang sini dari empayar yang jauh semata-mata mahu menjemput saudara/saudari
dalam "Segmen: Trademark Blog Saya"
harap tuan blog dapat hadirkan diri dan dalam masa yang sama dapat menjadi rakan dan readers patik (^_^)

Salam selamat dari FR , assalamualaikum dan senyum ceria dalam ranjau meniti kehidupan.

Direct Link -- Segmen: Trademark Blog Saya

Rubikz Key said...

singgah dari segmen yg sama ^^

http://www.rubikzkey.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

Pka Rahim said...

hi pka dari segmen yg sama.
jom singgah blog pka nak..???

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

terima kasih..! :))

Dini ✿ said...

hyee . dari segmen yang sama .

http://gulahatichabi.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

FITRAH JAMIL said...

dari segmen yg sme

http://fitrah-cahayafitrah.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

♥★ * m!L0 * ★♥ said...

hi, dari segmen yg sama http://nurfarahfadzil.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html. jom jom http://nurfarahfadzil.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-nabila-medan.html and jom mng byk hadiah http://nurfarahfadzil.blogspot.com/2012/06/mega-tech-giveaway-by-mizzsninie-cikmun.html

✿nur hadifah✿ said...

dri segmen yg sama. done follow ;) follow me back XD

http://bloghadifahsabri.blogspot.com/2012/06/pencarian-blogger-follower-bawah-500.html

shichi7nana said...

Hi awak...saya join segmen ini juga...jom buat aktiviti follow-mengfollow..btw, nice blog~~

http://shichi7nana.blogspot.com/2012/06/pencarian-blogger-follower-bawah-500.html

Fιℯzα Mιяzα ❥ said...

datang sini dan folo #124. jom singgah sini balik :)

http://fiezamirza.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

иιиα αмιяα said...

saya dari segmen yang sama. meh singgah sini. kalau sudi follow ye. saya follow balik :)

http://nynavsamyra.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

LoveLicious ! said...

dari segmen yg sama . i follow youu . hehe :)

http://scandalforlife.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

Ayuni Yusop said...

dari segmen yang sama!!
done follow(128#),hit me back k!!^^
btw,you have an awesome blog..suka bw here..


http://absolutelybizare.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

Mrs.BuduBilis said...

salam..singgah sini dari segmen yang sama...done follow u

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

KC said...

salam kenal... da follow awak.. =)
dari http://kisahkc.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

::azmina nordin:: said...

salam mina datang dari segmen yang sama sambil follow http://testingsaja-saja.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

Mr.Muink said...

dah follow kamu , dari segmen sama , selamat berkenalan . jemput singgah yer MuinkSnikerdoodle

mirul aar said...

Hai. dari segmen yang sama. done follow !

http://aarmirul.blogspot.com

iehahfarihah said...

salam,
singgah sini jap dari segment yg sama.
done follow awk.
follow me back erk..
http://iehahfarihah.blogspot.com/

thank..

fardiyah said...

singgah dan follow
http://fardiyah.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

\\ Izzah // said...

#135, follow back !!! :]

http://rahasiabelogaku.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

ATIQAH said...

dari segmen sama :) id follower: ATIQAH
http://mydreamzworlds.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

eyah ayeh said...

hye.. dr segmen yg sama. follow me back k. =)

http://uptomelahh.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html