Followers

Thursday, 10 May 2012

Letey Gila + Terasa (Kecewa gila)

Assalamualaikum
Salam Blogger dan Salam 1 Malaysia...

Mesti tertanya-tanya kenapa Iz letihkan??
haha of coz la pasai mengawal budak-budak lower 6 nie..
asalnya haram tak terlibat pon tapi saja nak p wat-wat semak..
last-last kena jadi fasilatator..
hohohoo...
Tapi tak apalah coz niat tlong member-member..
lau asa Iz ni pulun hmm xtau la =,='

ha yang terasa tu ntah la nak cita cam na..
Iz rasa agak terabai la sikit..
huuhuh...
tapi tak apalah coz Iz paham Si Dia menjalankan tugas..
tapi sekurang-kurangnya jangan la lebihkan expend masa nan dak-dak tu,,
Iz busy pon Iz p jugak at Si Dia...
huhuh..
tapi tak apalah Iz aggap tu tugas la..
Bohong la lau tak rasa jelezkan..
huhhuh...
=,='

HUh!!
lagi satu minggu depan dah start exam.
tapi haram apa un tak baca lagi uh..
setakat baca sikit-sikit jala
tu pon tak adalah masok pala otak pon..
hohohoh

MOOD: Kosong~ Kosong~ Kosong~ + Layan perasaan -,-'

No comments: