Followers

Saturday, 3 December 2011

Game Over

Assalamualaikum..
Salam Blogger and Salam 1 Malaysia..
ha!
korang mesti peliikan kenapa Iz letak tajok entry kali nie Game Over???

hahaha..
Iz nak story a sikit..
sebenarnya Iz baru ja break nan awek Iz nie
Iz pon xtau a..
korang yang selalu baca entry iz korang tahu lakan perangai Iz macam na..
:)
kuat jeles..hahaha..normal la kan..

ntah la semalam macam na Iz ley tersilap step..
besalah emosi remaja..
bercampur baur la..
huhuhuhuh.,...

relax-relax..
Now Iz nak cita macam na ley berlaku...
Sebelum tu Iz nak ngaku maybe nie ada lah salah Iz :')
hehehe..
(ngaku siap-siap agar xkena hentam)
sapa yang dah selalu baca blog Iz yang korang tau la..
perangai Iz sejak dahulu kala lagii..
jenis perangai otak seminit tak berfikir panjang punya geng nie..
huhuhuh...

kisah bermula dengan FB..
biasa lah lau dah kapel mesti ada pegang password masing-masingkan..
so Iz ada password dia,,
so Iz bukak la FB dia..
then g cek Inbox..
Seyes Iz cakap lau Iz on9 just Inbox member-member yang knai ja..
cth kwn plkn,kwn sekolah lama,kwn-kwn skrg..
yang org kata penah jumpa and kenai la..
jarang a stakat alam maya connection nie..
jarang a nak layan..
lau layan pon xdak lah guna AWAK & SAYA..
hbes kuat pon aku/ang..
jarang nak guna saya/awak

hope korang paham a apa yang Iz nak sampaikan..
yang sal inbox tu Iz taknak la nak story habes kunk dia terasa plak..

ntah la macam na sekarang nie..
Iz nak cakap apa pon Iz dah xtau..
nak cakap xsayang dia bohong lah kan..
hahaha..
ntah la hanya Dia saja lah yang tahu perasaan Iz :)


"‎SAyA sAyaNg aWaK, aWaK sAyAng sAyA x?
Aku sayang sangat kat kau Tapi kenapa kau sakiti hati aku?
Awak dengarlah,saya rindu sangat kita yang dulu T_T
Saya selalu tengok pic awak bila saya rindu.
Kenapa kita jauh? Saya Rindu awak
Phone saya sunyi kalau awak tak call 0r sms . rindu tahu tak"


ayat tu Iz copy dari status FB iz :)



ini ajalah kenagan yang kami ada pon..
:)




No comments: